Rólam

És hogy miért is pont a kutya fotózás lett az

Simkó Szilárd vagyok. Egy kedves, lelkiismeretes srác, legalábbis így emlegetnek az ismerős idős nénik Barcikán. Itt születtem, egy teljesen átlagos családba, és nem is igen történt velem sok érdekes dolog. Egészen addig, míg életemben először láttam meg egy termetes nagy szarvasbikát egy erdei séta alkalmával.

Itt eldőlt minden. Szerettem volna elmesélni mindenkinek, milyen élmény volt, de nem tudtam visszaadni azt szavakkal, amit átéltem. Ekkor döntöttem el, hogy fotózni fogok, és hogy állatokat fogok fotózni. Így kezdődött a természetfotós pályafutásom több, mint 10 éve. Ezt ma sem adtam fel, a szívemhez azóta is nagyon közel áll.

Aztán lett a Tibi

És hogy ezen az úton elindultam, automatikusan odavezetett, hogy minden állatot lefotóztam, ami csak az utamba került, általában felkérésre. Ami végképp megfertőzött, hogy lett egy saját kutyám, Tibi, egy kan magyar vizsla. Róla majd bővebben a blogon fogtok tudni olvasni. Addigis itt van néhány kép, ami a legobban megmutatja, milyen is ő.

Szóval az állatok fotózása és a saját kutyám egy olyan „szerelem-kombó” lett, amiből megszületett az akutyafotos.hu oldal, ami azért jött létre, hogy megmutathassam nektek a fotóimmal, milyen kedvesek, viccesek, okosak a kutyák, és nem utolsó sorban, milyen szépek. Mindezt azért, hogy ha még nincs kutyátok, kapjatok kedvet egyhez! Ha már van, akkor pedig örökítsétek meg a legszebb pillanataitokat velem, és én csodás képekkel hálálom meg a bizalmatokat, ezt ígérem!

Több mint tíz év tapasztalata

Több mint tíz év tapasztalatával a hátam mögött több száz kutyát  fotóztam, több ezer képet retusáltam és rengeteg élményt szereztem. A kutyafotózás óriási munka, ami nem kis türelmet és kitartást kíván az embertől. Fontos, hogy az ember készen álljon elkapni a legjobb pillanatot és az, hogy mind a kutya mind a gazdi élvezzék azt a néhány játékkal töltött órát.

A szabadtéri, műtermi és kreatív fotózás a lételemem. Ezekben tudom a legjobban visszaadni azt a különleges pillanatot, ahogyan én látom a kutyákat. Emellett, az utóbbi években elkezdett érdekelni a videó készítés. Egyre gyakrabban kérnek fel rendezvények fotózására és videózására is. Önmagamhoz híven még rengeteget tudnék mesélni, de beszéljenek inkább a képeim. Köszönöm hogy ellátogattál az oldalamra! Kövesd nyomon munkáimat a blogomon keresztül és az Insatgram, Facebook oldalaimon!