Minden rendezvénynek megvannak a legszebb pillanatai, amiket érdemes megörökíteni. Mindnek más a hangulata és más típusú képek adják ezt vissza a legjobban. Nem kivétel ez alól egy kutyás rendezvény sem, ami rengeteg vicces, érdekes és nagyon szép pillanatot tartogat. Fontos, hogy ezeket meglássa az ember és időben tudjon reagálni, hogy mindenkinek egy élmény maradjon az esemény. Ebben segítek én, sok éves tapasztalattal a hátam mögött. Rendezvényfotózás szolgáltatásomat bátran válaszd kutyás találkozókra, versenyekre és kiállításokra!

Ez a szolgáltatás neked való, ha kiállítást, edzést vagy versenyt szervezel, kutyás örökbefogadó vagy kutyás találkozót tartasz. Minden ilyen eseményen fontos a profizmus és a gyorsaság. Arról nem is beszélve, hogy el kell kapni a legjobb pillanatokat, amik igazán visszaadják az esemény hangulatát. Ez egy összetett feladat, mert mindenütt ott kell lenni, mégis láthatatlannak maradni, hogy ne zavarjuk meg a szórakozást. Sok év tapasztalatával azt mondhatom, sikerült a rendezvényfotózást magas szintre emelnem. Ha engem kérsz fel, akkor egyedi hangulatú, izgalmas és lenyűgöző képeket kapsz a legszebb pillanatokról.

Rendezvényfotózás árajánlatot, személyre szabottan, emailben vagy telefonon történő egyeztetés után tudok adni. Keress ezzel kapcsolatban emailben. Mivel minden rendezvény más és más, ezért itt mindig egyedi árajánlat készül. Ez függ a rendezvény méretétől, típusától és az egyedi igényektől. Ezért kérlek az árajánlat kérő űrlapon, vagy emailben tüntess fel minden általad fontosnak ítélt részletet. Természetesen a rendezvényfotózás csomagnak is része a profizmus, a rugalmasság és a csodálatos végeredmény.

Árajánlatot kérek