Videó készítésAz utóbbi években elkezdett érdekelni a videó készítés, és egyre gyakrabban kérnek fel rendezvények fotózására és videózására is. A videót egy fantasztikus médiumnak tartom, amiben rengeteg lehetőség van az újításra és kreativitásra. Nagyon hatásosan el lehet vele kapni a legszebb pillanatokat és lényegre törően lehet vele bemutatni egy egy témát. Ez nekem is nagy kihívás, amibe a legnagyobb erővel dobom be magam. Tehát ha úgy döntesz velem dolgozol, akkor egy különleges és izgalmas végeredményt fogsz kapni.

A videó készítést ajánlom azoknak, akik rendezvényt szerveznek, reklám- vagy bemutatkozó filmre van szükségük és mindazoknak, akik egy életre szóló élményt szeretnének kapni kutyájukkal. Egy videó elkészítése hosszú előkészítést, rengeteg forgatást majd utómunkát igényel. Gyakran monoton lehet, ugyanis ugyanazt a képsort vagy jelenetet többször is fel kell vennünk más szögekből. Ennek ellenére a folyamat igazán izgalmas és kihívásokkal teli, és a végeredmény garantáltan magkapó lesz. Válogass bátran eddig elkészült anyagaimból és amennyiben megtetszik bármelyik vagy saját ötleted van, keress bizalommal.

Videó készítés áraimat egyedileg szabom, az adott projekt igényeinek megfelelően. Kérj egyedi árajánlatot tőlem emailben. Mivel minden videó  más és más céllal készül, ezért itt mindig egyedi árajánlatot készítek. Ez függ a videó hosszától, típusától és az egyedi igényektől. Ezért kérlek az árajánlat kérő űrlapon, vagy emailben tüntess fel minden általad fontosnak ítélt részletet. Időpontot telefonon vagy emailben előre tudunk egyeztetni. Természetesen a videó csomagnak is része a profizmus, a rugalmasság és a csodálatos végeredmény.

Kapcsolat