Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor egészséges kiskutyák születnek egy alomban. Szeretnéd megörökíteni a pillanatot? Esetleg tenyésztő vagy, akinek szüksége van gyönyörű képekre a kutyáiról? Kennelek és tenyésztők számára ajánlom az alomfotózást. Ennél a fotózásnál arra törekszem, hogy minden kiskutya a saját személyiségét tudja megvillantani a kamerám előtt. Eddigi sikeres együttműködéseim közé sorolhatom a Thug Life Kennelt és a Kennel Be Pawsitite-ot is. Amint a képeken is láthatjátok, a gazdikkal együtt dolgozva hoztuk ki minden kutyus személyiségét és egyediségét.

Az itt született képek több célt is szolgálnak. Az egyik, hogy könnyebb gazdit találni a kiskutyáknak, ha műtermi fotókkal mutatjuk be őket. A másik pedig, hogy mint tenyésztőnek fontos dokumentálnod a vérvonal minden tagját. Így tehát nem kell többé görcsölnöd az otthon készített képekkel vagy azzal, hogy a kutya nem áll meg egy percre sem.  Számtalan alomfotózás áll már a hátam mögött, így a tökéletes eredmény garantált.

Tájékoztató jellegű áraimat az alábbi gombra kattintva találod meg, vagy kérj árajánlatot emailben. Mivel minden kennelnek és gazdinak más és más igényei vannak, ezért személyre szabottan tudok egyedi árajánlatot készíteni. Természetesen ennek a csomagnak is része a profizmus, a rugalmasság és a csodálatos végeredmény.

Tovább az árakhoz