Egy ajándékutalvány ...

Sok mindenre jó, örömet okozni, meglepni vele valakit…  Amikor Ildikó Farkas megnyerte, még nem is sejtettem, hogy ezzel én többet kapok, mint amennyit adok.  Ildikó a nyereményét felajánlotta a Luca Kutyamenedék Állatvédő Alapítvány -nak, ami már önmagában is egy nagyon szép emberi gesztus.
Úgy gondoltam, szeretnék részese lenni ennek az érzésnek. Szeretnék még többet adni azzal, hogy hozzáteszem a saját időmet és tudásomat s még több képet készítek a gazdira váró kutyusokról. Így lett karitatív project egy egyszerű ajándékutalvány.

Megmenteni egy állatot, s általa többek leszünk mi is.

— Christopher Morley

Mintegy 5 órán keresztül fotóztam.

Ebben nagy segítségemre volt a Gödöllői Kutyasport Központ egyik trénere, Virág Etka.  A hozzáértésének köszönhetően nekem is könnyebb volt fotózni. Kicsiket és nagyokat, kölyköket és idősebb kutyusokat, jámborabb és pörgősebb ebeket de egy dologban azonosak voltak. Gazdára várnak.

Egy szerető otthonra, simogatásra… Szeretetreméltóak mindannyian és szeretném hinni, hogy a képeken keresztül talán át tudtam adni egy kis emberi érzést. Talán így hamarabb figyel fel rájuk egy Család, hiszen megérdemlik, akár fiatal – akár idősebb állatról van szó. Megmenteni egy állatot, s általa többek leszünk mi is…

Amennyiben érdekel téged is a karitatív munka, vagy a fotózás böngészd végig a többi posztomat és oszd meg az oldalt másokkal is. Segítsünk együtt a menhelyi kutyáknak gazdára találni egy megosztással.