1 napos kutyafotózás workshop

Felsőpakony, 2019 Október 19. és 20. szombat-vasárnap 09:00- ~21:00

Túljelentkezés esetén okt.21. hétfőn is 

Csoport létszám : 5 fő/ nap

Ár: 59.000 Ft

 

 

 

Kedves Érdeklődő!

Hulló falevelek, varázslatos színek, a természet lassan megkezdi felkészülését a téli pihenőre, de én inkább kihasználva az utolsó melengető napsugarakat, úgy döntöttem,  hogy itt az idő egy újabb workshop megszervezésére. Ha szeretnél egy teljes napot fantasztikus hangulatban eltöltve a tanulásnak, a fejlődésnek szenteli, ha nem idegen Tőled a kutyák társasága, akkor mindenképp jelentkezz!

 

Az egy napos kurzus alatt abban segítek, hogy örökítsd meg legprofibban az általad megálmodott pillanatot és mindezt hogyan ültesd át a gyakorlatba. Szívesen adok tanácsot az eddigi évek tapasztalatai alapján, hogy honnan és milyen felszerelést érdemes beszerezni a profi és tökéletes végeredmény érdekében. Az elkészült képeket pedig utómunkával tesszük teljessé, amelynek a rejtelmeibe szintén bevezetlek majd.

 

Eseménydús napra készülj, ahol a fotózásé, a természeté és a kutyáké lesz a főszerep!

 

A reggelt egy kis elméleti oktatással kezdjük, ahol szemügyre vesszük a felszereléseket, megbeszéljük a technikai lépéseket és kérdéseket (beállítások, hátterek, fények, stb.), majd irány a gyakorlat. Szabadtéri kalandok várnak Rád, ahol élésben is tökéletesítheted tudásod az elméleti képzés alapján. Sőt, igény szerint lesz lehetőséged akár az én gépeimet is használni. Az elkészült képeket némi pihenés és egy kiadós evés után kielemezzük, segítségül hívva az utómunka titkos és izgalmas világát.

 

Fontos tudnivalók: Helyszín: Felsőpakony, Márai S.u.39

Időpont: 2019 október  19. és 20. szombat-vasárnap (túljelentkezés esetén okt. 21. hétfőn is) 9.00-21.00-ig

FONTOS! Az oktatás maximum 5 fő részére elérhető. Ahhoz, hogy mindenkivel megfelelően tudjak foglalkozni, és mindenki a lehető legjobb – az ő tudásának megfelelő differenciált – oktatást kaphassa, ez a maximum létszám.

 

A workshop ára: 59.000 Ft/fő FONTOS! -Regisztrálni e-mail-ben lehet, illetve jelentkezésed 20.000 Ft előleg kifizetése után válik érvényessé,

 

A workshop esős idő esetén is meg lesz tartva, így kérlek, hogy a szabadtéri fotózáshoz megfelelő öltözékről gondoskodj majd.

 

Amire még szükséged lesz a fotós felszereléseden kívül, az egy laptop PS és LR lehetőségekkel.