Kutyafotózás workshop

Felsőpakony 2018. Augusztus 4. 09:00- ~19:00

Túljelentkezés esetén 2018. Augusztus 4. és 5.

Csoport létszám : 5 fő

Kedves Érdeklődő,

Ezen az oktatáson olyan kutyabarát fotósokra számítok, akikkel a kutyás életérzést, a velük való közös élet szépségeit, édes bosszúságait nem kell megértetni. Ez ezen a kurzuson egy alapvetés.

Ezért úgy készülök, hogy azt már mindannyian tudjátok, mit jelent egy kutya, mint társ, mint barát, ne adj isten, mint gyerekpótlék. 😊

Én azt szeretném nektek megmutatni, mit kell olyankor tenni, ha az általatok vágyott pillanatot meg akarjátok örökíteni a lehető leghűbben, legszebben, leggyorsabban, és legprofibban.
Természetesen ezeket majd gyakorolni is kell ahhoz, hogy rutin szerűen menjenek, de rögtön könnyebb lesz, ha tudjátok, mit kell rutinná tenni.

A workshopot egy kis elmélettel kezdjük, a csoport összetételétől és előzetes felkészültségétől függően. Megbeszéljük, kinek mire alkalmas a felszerelése, attól mit várhat, illetve hogyan használhatja ki legjobban az adott lehetőségeit. Ha felszerelés vásárlásban gondolkodtok, abban is szívesen adok tanácsot, hogy én hogy látom, milyen eszközökkel lehet a legjobban lencsevégre kapni kedvenceinket. Szó lesz arról, mikor milyen beállításokkal érdemes próbálkozni az idő, a fények, a téma (statikus vagy akció) együttes hatásainak függvényében. Megnézzük, hogyan érdemes komponálni, milyen varázslatokat lehet elérni az előtér és háttér választással.

Minderről beszélünk elméletben, majd ezt követően a workshop nagyobb részében mindezt ki is próbáljuk a gyakorlatban. Mivel a déli órák is beleesnek, meg fogjuk nézni, hogyan lehet kikerülni a kemény fényekben történő fotózást, vagy, ha nem lehet kikerülni, akkor hogyan érdemes a lehető legfájdalommentesebben abszolválni a  tűző nap problémáját.
A gyakorlati órák után elemezzük a készült képeket, és belekóstolunk az utómunka rejtelmeibe is.

Ezért kérlek, a fotós felszerelésed mellett hozz magaddal laptopot, LR és PS lehetőségekkel.

Szüneteket és ebédszünetet az igényeknek megfelelően tartunk, pizza vagy szendvicsebédet biztosítunk.

A workshop időpontja: 2018.05.20. 09:00- ~19:00

A workshop ára, amely a fentieket tartalmazza: 40.000 Ft

 

A VIP csomag, az alábbiakat tartalmazza a fenti alkalomhoz plusz kiegészítésként, melynek ára: 70.000 Ft.

 

VIP kiegészítő csomag:

Plusz egyszeri 3 órás EGYÉNI oktatás hétköznap (ennek tartalma egyedi igények alapján lehet fotózás, kép elemzés, utómunka), valamint online (TeamViewer) és telefonos segítség heti 2 órában egy hónapon keresztül, előre megbeszélt időpontokban.
Ajándékképen pedig egy 5 képes fotózást kap a kutyájáról az egyéni foglalkozás alkalmával, aki ezt a csomagot választja.

 

Az egynapos tanfolyam helye: Felsőpakony, Márai Sándor u. 39.

 

FONTOS! Az oktatás maximum 5 fő részére elérhető. Ahhoz, hogy mindenkivel megfelelően tudjak foglalkozni, és mindenki a lehető legjobb – az ő tudásának megfelelő differenciált – oktatást kaphassa, ez a maximum létszám.

 

Jelentkezni e-mailben lehet, a jelentkezés 15.000 Ft előleg utalásával válik érvényessé.