Időpont

A következő kutyafotózás workshop március 21-én reggel 9-től este 9-ig lesz megtartva. Túljelentkezés esetén a következő időpont március 22. ugyanebben az időpontban.


Helyszín

A workshop helyszíne Felsőpakony, Márai Sándor utca 39. A létszám limitált, az oktatás maximum 5 fő részére elérhető.


Ár

A workshop ára: 59.000 Ft/fő. Jelentkezésed 20.000 Ft előleg kifizetése után válik érvényessé.

Kedves Érdeklődő!

Ha szeretnél egy teljes napot fantasztikus hangulatban eltöltve a tanulásnak, a fejlődésnek szentelni, ha nem idegen tőled a kutyák társasága, akkor a kutyafotózás workshop a te programod.

Az egy napos kurzus alatt abban segítek, hogy örökítsd meg legprofibban az általad megálmodott pillanatot és mindezt hogyan ültesd át a gyakorlatba. Szívesen adok tanácsot az eddigi évek tapasztalatai alapján, hogy honnan és milyen felszerelést érdemes beszerezni a profi és tökéletes végeredmény érdekében. Az elkészült képeket pedig utómunkával tesszük teljessé, amelynek a rejtelmeibe szintén bevezetlek majd.

Eseménydús napra készülj, ahol a fotózásé, a természeté és a kutyáké lesz a főszerep! A reggelt egy kis elméleti oktatással kezdjük, ahol szemügyre vesszük a felszereléseket, megbeszéljük a technikai lépéseket és kérdéseket (beállítások, hátterek, fények, stb.), majd irány a gyakorlat.

Szabadtéri kalandok várnak rád, ahol élésben is tökéletesítheted tudásod az elméleti képzés alapján. Sőt, igény szerint lesz lehetőséged akár az én gépeimet is használni. Az elkészült képeket némi pihenés és egy kiadós evés után kielemezzük, segítségül hívva az utómunka titkos és izgalmas világát.

Amire még szükséged lesz a fotós felszereléseden kívül, az egy laptop PS és LR lehetőségekkel. Ha kíváncsi vagy néhány általam készített képre, akkor böngéssz a galériáim között.

Fontos! Az oktatás maximum 5 fő részére elérhető. Ahhoz, hogy mindenkivel megfelelően tudjak foglalkozni, és mindenki a lehető legjobb – az ő tudásának megfelelő differenciált – oktatást kaphassa, ez a maximum létszám. Mivel a helyek száma limitált, ezért kérlek jelezd időben részvételi szándékod az info@akutyafotos.hu e-mail címen.

Jelentkezem